vrijdag 5 oktober 2012

Dagje Key West

Gisteren hadden we problemen met de wifi, die deed het alleen buiten. En 's avonds buiten zitten in de vochtige hitte met de muggen om je heen is geen pretje. Daarom nu pas een blog over gisteren!

Stralend weer was het gelukkig, geen regen meer gezien. Ruben's oog was weer helemaal normaal en hijzelf was ook weer helemaal happy en fit. En dat was maar goed ook, want we zouden met het treintje gaan! Heel fout, maar oh zo leuk voor Ruben. En stiekem voor ons ook, want we kwamen langs alle bezienswaardigheden en kregen er ook nog foute grapjes bij. Het eerste deel van de tour hebben we met gemak uitgezeten. We stopten bij de souvenirwinkel voor wat drinken en toen gingen we het tweede deel doen. Bij de volgende halte zijn we uitgestapt om naar het Southernmost Point te lopen. Dit is een grote betonnen boeg op het zogenaamd zuidelijkste puntje van de Verenigde Staten. Vanaf daar is het slechts 90 mijl naar Cuba. Het viel wel mee met de drukte, dat kwam vast door de warmte. Want het was HEET!
We besloten na de foto om terug te lopen naar het hotel (dat was niet zo ver) om lekker te gaan zwemmen en Ruben te laten slapen. Rond 15.00 uur gingen we het laatste deel van de treinreis doen en daarna zijn we gaan eten bij Jimmy Buffett's Margaritaville. Lekker gegeten, leuk tentje met goede muziek. Na het eten was het wel zo'n beetje tijd voor de Sunset Celebration op Mallory Square. Helaas was het ook deze avond niet helder, maar het was wel weer erg leuk met alle artiesten. Bij het Cubaanse cafe stonden twee muzikanten met een gitaar, een dwarsfluit en een elektrische sax. Daar hebben Ruben en ik even gedanst, lekker gezeten met een drankje en daarna zijn we terug naar het hotel gegaan. Een heerlijk rustige dag dus, een mooie afsluiter van de vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het leuk als je een bericht achter laat!