zondag 7 oktober 2012

Naar huis

Aan alle leuke dingen komt een eind, hoe jammer ook! De laatste nacht hebben we heerlijk geslapen in het Hyatt House en 's morgens krijgen we een uitgebreid ontbijtbuffet. We moeten rond 11.00 uur op het vliegveld zijn, maar zijn om 9.45 uur al helemaal klaar. We besluiten maar vast te gaan, beetje winkelen, nog wat eten en drinken en dan is de tijd ook zo voorbij.
Dit blijkt een goede beslissing. Bij US Airway moet je tegenwoordig zelf je bagage inchecken. Prima systeem, alleen erg langzaam. Als we aankomen is er geen rij en kunnen we meteen aan de slag. We worden wel geholpen door een medewerker en daarna kunnen we de koffers inleveren. Bij de douane is het ook niet druk, dus ook daar zijn we zo doorheen. Heel fijn met een kleine jongen!

Ons vliegtuig vertrekt mooi op tijd en dat is een hele geruststelling. We hebben niet zoveel overstaptijd (1 uur en 20 minuten) en Philadelphia is een groot vliegveld. De aansluitende vlucht hoeven we zo niet te missen.
Ruben heeft er geen zin in deze keer en wil graag in het gangpad spelen. Helaas is het een klein vliegtuig en is er eigenlijk geen plek om te spelen. We proberen hem rustig te houden met een film, maar het lukt maar matig. Uiteindelijk slaapt hij nog een half uurtje bij mij op schoot en dan staan we alweer bijna op de grond.
Op Philadelphia verloopt het voorspoedig en we besluiten nog ergens een pizzapunt te gaan eten. Daarna willen we nog even tax-free shoppen en kopen we allebei een geurtje. Ik wil Ruben gaan verschonen voor we het vliegtuig in gaan en we spreken af dat Robert alvast naar de gate gaat om te kijken of het boarden al begonnen is. Op dat moment worden we omgeroepen, want het boarden is al compleet en de gate gaat zo dicht. En dat een half uur van tevoren! We gaan snel het vliegtuig in en van de purser mag ik Ruben nog even verschonen voor het vliegtuig vertrekt. Heel fijn...
Na ongeveer anderhalf uur gaat Ruben slapen en dat gaat prima. Hij slaapt uiteindelijk bijna de hele vlucht, Robert en ik allebei niet meer dan twee uurtjes.

Uiteindelijk zijn we rond 10.30 uur thuis. Het uitpakken kan beginnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het leuk als je een bericht achter laat!