woensdag 3 oktober 2012

Key West

Vandaag gaan we naar Key West! Vanmorgen zijn we snel uitgecheckt, wegwezen daar! We willen naar het Dolphin Research Center om Ruben nog een kans te geven om een dolfijn een handje te geven. Je kunt daar voor een klein prijsje 'Meet the Dolphin' doen en dan kunnen kinderen de dieren een handje en kusje geven. Helaas zijn we net te laat voor de eerste ronde en de tweede ronde is pas om 13.00 uur. We slaan dus over, maar kijken nog wel naar een show en lopen even rond.
Hierna rijden we verder. We willen nog stoppen bij Bahia Honda State Park, wat echt schitterend moet zijn, maar onderweg komen we langs een vliegveldje waar je helikoptervluchten kunt doen. De prijzen vallen mee, dus we besluiten te stoppen en te kijken wat mogelijk is. We hebben geluk, we kunnen meteen met zijn drieen mee als we willen!
Het is echt een fantastische vlucht, over de Keys en de Golf van Mexico! Schitterend water, schitterend uitzicht, geweldig gewoon! Ruben vindt het ook leuk, maar houdt mijn hand stevig vast. Na de vlucht zegt hij: Was echt vet mama! Nou, inderdaad, dat was het zeker!

Door naar Bahia Honda State Park, waar we wat gaan eten. Hier zou een prachtig strand zijn. Het is er ook, maar ligt helaas helemaal vol zeewier. Zo zonde! Toch een prachtig uitzicht en de oude Bahia Honda brug is ook mooi om te zien.

Uiteindelijk komen we rond 14.00 uur aan in Key West. Het regent dat het giet! Ons hotel is fantastisch en Ruben wil meteen gaan zwemmen. Robert wil wel mee en ik ga lekker in bad met een boek, ook niet verkeerd! Hierna gaan we weer eens eten bij een Hard Rock Cafe. De derde in de afgelopen weken, maar weer heerlijk gegeten. Daarna lopen we naar Mallory Square voor de zonsondergang waarvan we al weten dat we hem niet zullen zien. Het is zwaar bewolkt en het regent af en toe, maar gezellig is het wel met straatartiesten en muziek! Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen, want de weersvoorspellingen zijn aan de beterende hand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het leuk als je een bericht achter laat!