vrijdag 5 oktober 2012

Overseas Highway naar Miami

Vandaag is dan toch echt de laatste dag van onze vakantie. We vertrekken vanaf Key West naar Miami, maar niet voor we Anouk en Emile hebben verwelkomd! Even bijgepraat over de cruise en toen zijn we op weg gegaan.
Onderweg zijn we nog even gestopt bij Bahia Honda State Park om de brug van de juiste kant te fotograferen. Twee weerbeelden op 1 foto dus! Bij ons was het droog en bij de brug regende het. En het regende echt ontzettend, je zag geen hand voor ogen. Gelukkig duren deze buien nooit lang dus na een mijl of zo is het weer over. Uiteindelijk rijden we in 1 keer door naar Miami. We zoeken hier naar een Walmart en eten bij Applebee's, die daar langs ligt. Heerlijk gegeten!
Hierna zijn we naar de Walmart gegaan voor een extra koffer. We hebben behoorlijk veel gekocht en het toeval wil ook nog dat 1 van onze koffers het langzaam maar zeker begeeft. Bij de Walmart dus een mooie stevige paarse koffer gekocht! Met twee koffers heen en met drie hele volle koffers terug naar Eindhoven.
Behalve het kopen van de koffer hebben we ons ook nog staan verbazen over de grootte van deze winkel. Absurd! En dat niet alleen, maar ze hebben hier werkelijk ALLES. De Kerstafdeling was ook geopend en ook daar hebben we met open mond rondgekeken. Opblaasbare Hawaii-Kerstmannen, opblaasbare sneeuwbollen, en allemaal net zo groot als een volwassen persoon, als ze niet groter zijn! Geweldig!

Gisteravond heb ik nog een hotel geboekt voor vanavond. Toevallig vond ik dit hotel, Hyatt House, waar ze alleen maar suites hebben, maar wel voor een heel redelijke prijs. En bij die prijs zit ook nog een happy hour inbegrepen, met gratis drankjes en ook nog lekkere hapjes! We hadden vanmiddag al goed gegeten en waren vanavond niet van plan om nog echt uitgebreid te eten, dus dit kwam heel goed uit.
En morgenvroeg krijgen we nog een uitgebreid ontbijtbuffet. Echt een fantastische plek om een fantastische vakantie af te sluiten!
Niet dat we zin hebben om naar huis te gaan... Het is hier zo heerlijk, we hebben zoveel gezien en gedaan. Het voelt voor ons net of we al veel langer weg zijn, maar we zouden hier zonder moeite nog wel drie weken kunnen blijven. Of langer!

1 opmerking:

  1. Jammer dat jullie prachtige vakantie voorbij is! Maar ook fijn dat jullie weer naar huis komen, goede reis, dikke x Lin

    BeantwoordenVerwijderen

We vinden het leuk als je een bericht achter laat!