dinsdag 25 september 2012

Magic Kingdom

Vandaag was het dan zover: Ruben ging Mickey Mouse ontmoeten! We waren al om 09.00 uur bij Magic Kingdom, maar wat was het druk! We hadden niet verwacht dat het zo druk zou zijn... Overal mensen, waar je ook kwam. Wachttijden vanaf 45 minuten bij de grote attracties. We liepen echt een beetje verloren rond in het begin.
Toch was het een erg leuke dag, alleen al omdat Ruben zo dolenthousiast reageerde op Pluto en Mickey en Minnie Mouse. Uitgebreid knuffelen, kusjes geven en zo maar door. Lachen voor de foto's, hij vond het geweldig! De figuren namen ook uitgebreid de tijd voor de kinderen, erg leuk.
Vlakbij de ingang stond Pluto meteen met een lange rij ervoor. We zijn maar meteen aangesloten nu het nog niet zo warm was. Daarna naar Mickey en Minnie, die stonden binnen in het theater. Daarna hebben we een stukje rondgelopen, zorgen dat we Main Street uit waren, want daar was het overvol.
Voor de Winnie the Pooh attractie hebben we een Fastpass gehaald bij Mickey's Philharmagic. Daar hebben we ook meteen de film bekeken, omdat er toevallig geen wachtrij was. Echt een leuke film! In 3D, waarin Donald Duck een avontuur beleeft en zo in allerlei Disneyfilms terechtkomt (Aladdin, Lion King, etc). In eerste instantie was Ruben niet zo enthousiast, maar na een tijdje zette hij toch de bril op en heeft hij de film meegekeken. Tussen 14 en 15 uur konden we terecht bij Winnie the Pooh en tot die tijd besloten we de tijd te doden door wat rond te lopen. Ruben viel in slaap in de buggy en wij zijn alle gebieden doorgelopen en hebben mensen gekeken. Grote stoere mannen met Mickey-oren op hun hoofd, hele families met dezelfde shirts, er viel genoeg te zien... Daarna hebben we Ruben wakker gemaakt en zijn we naar Winnie the Pooh gegaan. Leuke attractie en vlakbij de Disney stoomtrein. Die konden we natuurlijk niet overslaan met onze Thomas-fan! We hebben de hele ronde gemaakt en Ruben vond het geweldig. Hierna zijn we nog even gaan winkelen en toen was het mooi geweest. Al met al een leuke dag, alleen jammer dat het zo verschrikkelijk druk was!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het leuk als je een bericht achter laat!