donderdag 27 september 2012

Rustig dagje

Dinsdag hebben we weer een rustdag ingelast. Ruben was erg onder de indruk van Magic Kingdom en we dachten dat het beter was om even lekker bij het appartement te blijven. Dat kwam goed uit, want we kregen bezoek! Mijn oud-collega Anouk en haar vriend Emile zijn namelijk ook op vakantie in Florida en zij zouden een nachtje komen logeren.

Wij zijn lekker de hele dag bij het zwembad gebleven en Ruben heeft tussendoor kunnen slapen. Bij terugkomst van het zwembad bleken we een onverwachte gast in de tuin te hebben: een grote schildpad! Hij was niet echt verlegen en Ruben en ik mochte even over zijn schild aaien. Daarna maakte hij snel dat hij wegkwam. Zo leuk!

Anouk en Emile arriveerden rond etenstijd dus we hebben er een gezellige avond van gemaakt. Wij hadden in ons appartement nog een slaapkamer en badkamer over dus ik had al een paar keer gezegd dat ze wel bij ons konden komen slapen en dat hebben ze gedaan. We hebben gezellig bij de Burger King gegeten, hun geweldige Mustang bewonderd (en erin gereden natuurlijk) en daarna hier nog even bijgekletst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het leuk als je een bericht achter laat!