zaterdag 22 september 2012

Sea World

Vandaag zijn we naar Sea World geweest. Toen we vanmorgen aan Ruben vroegen wat hij wilde doen, was zijn antwoord: naar de dolfijnen! Nou, je kunt het krijgen zoals je het hebben wilt!
We waren er redelijk laat (om 11.00 uur), maar met de drukte viel het wel mee. Fijn om nog even voor het weekend te gaan als het een stuk drukker zal zijn. We lazen dat de Shamu orkashow om 12.00 uur startte, dus dat was mooi op tijd. We zijn meteen naar het stadion gegaan en hebben daar een geweldige show gezien met vijf orka's! Ruben was ontzettend onder de indruk en heeft het de hele dag nog over de orka's gehad. Wat me opviel, was dat veel mensen meteen in de soak zone gingen zitten. Ja, je ziet het daar wel goed, maar je wordt ook kletsnat. Ik dacht juist dat dat de laatste plaatsen zouden zijn die nog vrij zouden zijn, maar niets was minder waar! En zo gauw ze nat waren, maakten ze dat ze wegkwamen, heel bijzonder.
In Sea World staan ook twee grote achtbanen. Robert en ik hadden wel zin om te gaan, dus eerst in de Kraken. Er stond dat je met hoogtevrees beter niet kon gaan, maar het viel reuze mee. Het was de ene looping na de andere, echt een gave achtbaan. Robert is daarna ook nog in de Manta geweest, maar dat vond ik zelf niet zo'n succes dus ik heb die overgeslagen. Je hangt met je gezicht naar beneden en hij gaat echt onwijs snel.
En Joyce, ik heb stingrays geaaid! Okee, het is geen zwemmen, maar wel heel cool! Ze kwamen echt naar ons toe om geaaid te worden, erg leuk. Ruben vond ze ook machtig interessant, maar aaien wilde hij toch niet.
Helaas hebben we behalve de orkashow geen andere shows meer gezien. Ruben is een beetje oververmoeid en daardoor erg prikkelbaar. We hebben besloten de komende twee dagen in het appartement te blijven en lekker te zwemmen, in de speeltuin spelen en Ruben wat extra te laten slapen. Deze vakantie maakt grote indruk op hem en dat beginnen we nu te merken. Gelukkig vindt hij wel alles leuk, hij heeft het nog over de boot, over de dolfijnen en vandaag de orka's. Na het weekend gaan we naar Magic Kingdom en voor onszelf nog naar de Wizarding World of Harry Potter in Islands of Adventure. Maar eerst even wat gas terug nemen voor onze grote kleine jongen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het leuk als je een bericht achter laat!