zondag 23 september 2012

Zwemmen en shoppen!

Heerlijk, een paar dagen rustig aan doen. Gisteren en vandaag zijn we lekker bij het zwembad geweest, heeft Ruben gevoetbald en zijn we wezen winkelen.
Ruben wilde eerst niet het water in, maar alleen aan de rand van het zwembad spelen. Gelukkig waren er gisteren nog meer kinderen en toen durfde hij wel! En nu wil hij iedere keer in het water springen, 'zelf' zwemmen en met de bal spelen. Heerlijk afkoelen ook, want het is hier bloedheet.
Gisteren zijn we 's middags nog naar de Premium Outlet geweest. Allerlei merkwinkels met kleding, tassen, parfum etc. tegen dumpprijzen. Zeker voor ons Europeanen! Robert heeft twee nieuwe spijkerbroeken gekocht van Levi's, voor Ruben hebben we een trui bij de Gap en twee paar schoenen gekocht bij Converse: 1 paar leren sneakers voor deze winter en 1 paar canvas All Stars voor volgend voorjaar. En ik heb mijn favorietje geurtje voor veel minder geld kunnen kopen. Allemaal goed geslaagd dus!

1 opmerking:

  1. Zojuist jullie blog gevonden en lekker bijgelezen. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie, leuk die cruise. Geniet verder in het heerlijke Florida!

    BeantwoordenVerwijderen

We vinden het leuk als je een bericht achter laat!