zondag 30 september 2012

St. Petersburg

Vandaag (donderdag 27 september 2012) zijn we vertrokken uit ons fijne appartement in Kissimmee voor het laatste deel van onze vakantie. Onderweg zijn we nog langs een aantal truckstops gereden. Vrachtwagens kijken en Robert had een collega beloofd om voor lampen te kijken. Na drie stops hadden we geluk: de lampen zijn binnen! We hebben gegeten bij het Hard Rock Cafe in Tampa. Nog 1 te gaan, dan hebben we alle Hard Rock Cafés in Florida gehad! Rond 15.00 uur kwamen we in ons hotel aan. Superouderwets en dat geldt ook voor de internetverbinding: die doet het namelijk niet op de computer. En voor de telefoon is ie te traag om een blog te uploaden, zucht… Maar verder een geweldig hotel! Mooie ruime kamer met kingsize bed en een babybedje voor Ruben. Die ligt al prinsheerlijk naast ons te slapen.

Na aankomst zijn we naar de pier gelopen. Hier zijn allerlei winkeltjes en restaurantjes te vinden, net als in Scheveningen. Maar wat ze in Scheveningen niet hebben: pelikanen, heel veel pelikanen en… wilde dolfijnen! Wat een geluk! Amper aangekomen in St. Petersburg en op een paar meter afstand duikelen een paar dolfijnen richting het kleine strand! Fantastisch om te zien!
De pelikanen zijn hier ook geweldig, je kunt heel dicht bij ze komen. Ze laten zich goed fotograferen. We maken het vanavond niet te laat, want morgen willen we naar Clearwater Beach om een dolfijnen-boottocht te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het leuk als je een bericht achter laat!